Samtykkevilkår ved tilmelding af nyhedsbrev fra HN gavekurve
Din samtykke til modtagelse af nyhedsbreve indebærer, at vi må udsende nyheder og autogenerede e-mails baseret på interesser og adfærd på vores websites, for eksempel kategori- og produktinteresser.Udover markedsføring via e-mail, giver du også samtykke til at HN Gavekurve må markedsføre sig over for dig på de sociale medier, på internettet og andre digitale kanaler samt bruge dine data til optimering af websitenes performance.HN gavekurve må samtidig indsamle og bruge data om dig og dine aktiviteter. Det kan fx være cookies fra www.hngavekurve.dk, der bl.a. kan blive brugt til at lave en profil, så vi kan målrette de henvendelser, som vil interessere dig.HN Gavekurve vil ikke dele data om dig og dine aktiviteter med andre virksomheder eller personer.

Dine data vil altid blive opbevaret sikkert, og du kan altid kontakte HN Gavekurve, hvis du har spørgsmål eller ønsker vedr. data om dig og dine aktiviteter. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via e-mail. Der vil altid være et frameld-link i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må HN Gavekurve, benytte dette samtykke til at orientere dig og spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller data om dig.