Det er sikkert at handle hos os

Det er sikkert at handle hos os

Vi har E-mærket – det handler om tryghed

Handelsbetingelser ved køb på webshoppen

Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres hos HN GAVEKURVE, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HN GAVEKURVE.

Betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Kontooverførsel
- Dankort/visa
- Dankort
- Masterkort
- Visa Elektron
- eDankort
- Erhvervsbetaling
- e-fakturering med EAN(Offeltlige)
Vi tager ikke gebyr.
Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra HN Gavekurve anses for sket, når forbrugeren har fået
varen udleveret. Forsendelsen af varer sker så vidt med Post Danmark.

Leverings tiden: 1 - 2 dage. Har du ønsket en dato indenfor vores åbningstider, leverer vi på denne dato.(dog ikke samme dag som bestillingen) Vi forsøger at opretholde dag til dag levering ved bestilling fra mandag til fredag.
Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for 5 hverdage, bedes du venligst kontakte os på info@hngavekurve.dk.
Vi sender med Post Danmark, og der kan derfor ske forsinkelser fra Post Danmarks side vedr. leveringstiden.
Fragtpriser kr. 80,00 op til 5 kg. derefter kr. 120,00
Erhvervspakker kr. 65,00 op til 5 kg. derefter kr. 100,00
Risikoen for varer købt i HN Gavekurve overgår til dig som forbruger på
leveringstidspunktet


Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@hngavekurve.dk eller telefon 22293348 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120,00
 
Varer undtaget fra fortrydelsesretten

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
HN GAVEKURVE,
SILKEBORGVEJ 332
8230 ÅBYHØJ.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, efter aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
OBS: Der er tale om udvidelse af fristen på 14 dage, hvis varen skal bruges til gave. DVS. at du trygt kan købe dine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnerer varen op til 14 dage efter han/hun har modtaget den.
 
Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
HN Gavekurve
Silkeborgvej 332
8230 Åbyhøj
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vedlæg ordrebekræftelse samt kontonummer.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos HN Gavekurve og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på http://www.hngavekurve er indehaver Helle Nederby.
 
Som registreret hos HN Gavekurve, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hngavekurve.dk 
 
Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Helle på info@hngavekurve.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 
Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.06.2022