Kurve og gavepakker til virksomheder

Kurve og gavepakker til virksomheder

Send en gavekurv som en ekstra tak

Firmagaver

Vi er en af Danmarks foretrukne leverandør af firma gavekurve og hjælper årligt tusindvis af erhvervskunder

 

Skal du bruge gavekurve eller gavepakker, så er vi det bedste bud. Vi har mange års erfaring med håndteringen af firmagaver i alle størrelser. Vi klarer alle opgaver lige fra en enkelt gavekurv til mange, og er hele tiden opdateret med hvad der er populært i tiden. 

 

Vi leverer firmagaver i hele Danmark og inden for EU. Har I brug for forsendelser til udlandet, så kontakt Helle på info@hngavekurve.dk eller på tlf. 22 29 33 48. 

 

Gavekurve til flere forskellige adresser: Skal I bruge flere gavekurve til en ordre og skal de sendes til flere forskellige adresser, så kan bestillingen med fordel foregå på mail til info@hngavekurve.dk. Vi skal bruge modtagers fulde adresse og telefon eller mail. Ved spørgsmål kontakt os endelig på 22 29 33 48. Tager vi ikke telefonen, så læg en besked og vi ringer hurtigt tilbage.


Gavekurve er altid et stort hit hos modtageren. Vi bruger udelukkende specialprodukter, der ikke fås i supermarkeder, hvilket gør vores gaver unikke og eksklusive. 

Gavekurve er et stort hit som firmajulegaver. Vælg en af vores sammensatte gavekurve, eller vælg selv hvad der skal i kurven, som vi kalder BYG SELV GAVEKURV. Vi har mange produkter at vælge imellem, så du kan trygt vælge lige det der passer dig bedst efter pris og ønske.

Alle gavekurvene bliver flot pakket ind i cellofan og gavebånd.

 

BETALING MED FAKTURA: Som erhverskunde hos os, har du muligheden for at betale med faktura. Vi har mange faste kunder der bestiller hele året rundt og som også har en aftale om at kunne betale samlet, f.eks. en gang om mdr. Bestiller I online, skal der under betalingen, vælges FAKTURA.

Offentlige virksomheder: Vi har mange offentlige virksomheder som selvfølgelig kan betale via EAN. Betalingsfristen er ved alle EAN betalinger 30 dage. 

 

Gavekurve er populære til

  • Kunder: Det er en fantastisk måde at vise sin taknemmelighed og værdsættelse for deres forretning.
  • Medarbejdere: Gavekurve kan være en god måde at fejre præstationer, når der er fødselsdag, barsel, sættes pris på deres hårde arbejde, ved sygdom eller hvis en medarbejder går igennem en svær tid. 
  • Samarbejdspartnere:  Er en god måde at styrke forholdet og vise, at du sætter pris på deres samarbejde
  • Nye kunder: En gavekurv til en potentiel kunde er en god måde at få opmærksomhed og vise, at du værdsætter deres interesse i din virksomhed.

 

Uanset hvem du vælger at sende en gavekurv til, kan det være en værdifuld måde at styrke relationer og bygge forbindelser på.


Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud, eller for info om vores firmafordele som medarbejderrabat, personaleforeninger og meget mere.