Helle siger:

Helle siger:

Det handler om kvalitet og den gode smag

Om HN Gavekurve

Helle Nederby

 

HN Gavekurve er stiftet i 2009, ejes og drives af Helle Nederby.

Butikken er en webshop, med mulighed for afhentninger på adressen.
Vi har specialiseret os i gavekurve og gavepakker til virksomheder og private. Vi sætter en stor ære i at finde de helt rigtige produkter, så gaverne bliver personlige og unikke. Alt bliver flot pakket ind så gaverne fremstår flotte og eksklusive på gavebordet. Vi bruger udelukkende produkter man ikke kan få i dagligvarer forretninger, og har valgt vores leverandører med omhu, som sikre at det er de bedste produkter vi sælger.

Vi er en lille forretning som arbejder med stor passion. Det er primært mig, Helle, der er omdrejningspunktet i næsten alle arbejdsopgaver, dog har jeg været nød til at udliciterer en del opgaver pga. stigende vækst. Det er vigtig for mig at min butik forbliver et personligt sted at handle. Kunden skal være i fokus, derfor kan man ofte også oplevet at der svares på henvendelser, og at vi gerne giver en hjælpende hånd næsten på alle tidspunkter i døgnet, også i weekenderne. Filosofien bag HN Gavekurve er passionen for kvalitet og den gode smag, som sammensættes i flotte gavekurve der imponerer modtageren.
Jeg elsker selv god chokolade, kvalitets gin, gourmet kaffe og gode vine, og det har en stor virkning på de produkter der samles til en gavekurv. Med andre ord, så putter vi min passion ned i flotte gaver, og elsker at sende dem afsted, så andre også kan nyde godt af det gode i livet, nemlig smag, gourmet og den følelse af den nydelse man får, når man putter lækkerierne i munden. 
Jeg sætter en ære i at servicere kunderne, så hver gave fra HN Gavekurve bliver en oplevelse, og alle pakkerne bliver omhyggeligt og med stor personlig passion, pakket og sendt. 

Vi handler både med virksomheder (B2B), offentlige institutioner (EAN) og private kunder.

Erhverv:
Bliv helt uforpligtende oprettet som erhvervskunde. Bestil på webshoppen, skriv en mail på info@hngavekurve.dk eller ring på 22 29 33 48.Jeg tager altid imod både ris og ros - og lærer af alle mine kunder i bestræbelsen på at kunne yde det bedste. Så skriv endelig til mig på info@hngavekurve.dk med alt hvad du kunne have på hjertet. SIKKER E-HANDEL:
Det er sikkert at handle hos os. Vi trækker først pengene når vi har afsendt varen. Læs her om sikker nethandel: https://www.forbrug.dk/nethandel/

Når du handler med kort i vores butik, garanterer vi sikkerhed. Vi er godkendt af PBS International til handel med dankort/visa og Internationale kort. Data krypteres i kommunikationen mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen. Vi kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, men trækker beløbet fra din konto via et transaktionsnummer. Du hæfter ikke for betalinger, som er sket på internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.
 

Sådan handler du i butikken:

Find den varer i butikken som du ønsker. Klik derefter på ikonet "info" hvis du ønsker mere information omkring varen, eller klik på varebilledet. Ønsker du at købe varen klikker du på ikonet " Bestil. Varen er derefter i varekurven, som du kan klikke frem ved at klikke nederst på venstre side. Derefter kan du fortsætte din søgning hvis du ønsker at handle mere. Du kan fortryde eller ændre dine varer i varekurven ved at klikke på slet til høre på din varelinie i varekurven, og derefter klikke på "opdater" Når du er klar til at afslutte din handel klikker du på ikonet "BESTIL" i din varekurv. Derefter kommer du til indtastning af dine kundeoplysninger. Klik videre og klik i det felt under dit ønskede kortbetaling. Godkend derefter ordren. ET vindue popper op med kortbetaling, og indtaster dine kortoplysninger. Klik derefter på ikonet "GODKEND". Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse via mail.