Om HN Gavekurve


HN Gavekurve er stiftet af Helle Nederby i 2009, ejes og drives af Helle Nederby.

Butikken er en webshop, med mulighed for afhentninger på adressen.

Vi har specialiseret os i gavekurve og gavepakker til virksomheder og private. Vi sætter en stor ære i at finde de helt rigtige produkter, så gaverne bliver personlige og unikke. Alt bliver flot pakket ind så gaverne fremstår flotte og eksklusive på gavebordet. Vi bruger udelukkende produkter man ikke kan få i dagligvarer forretninger, og har valgt vores leverandører med omhu, som sikre at det er de bedste produkter vi sælger.Filosofien bag HN Gavekurve er passionen for kvalitet og den gode smag, som der så kan sammensættes i flotte gavekurve der imponerer modtageren.

Jeg elsker selv god chokolade, kvalitets gin, gourmet kaffe og gode vine, og det har en stor virkning på de produkter der sammensættes. Med andre ord, så putter vi min passion ned i flotte gaver, og elsker at sende dem afsted, så andre også kan nyde godt af det gode i livet, nemlig smag, gourmet og den følelse af nydelse man får når man putter lækkerierne i munden. 

Jeg sætter en ære i at servicere kunderne, så hver gave fra HN Gavekurve bliver en oplevelse, og alle pakkerne bliver omhyggeligt og med stor personlig passion, pakket og sendt. Vi handler både med virksomheder (B2B), offentlige institutioner (EAN) og private kunder.Erhverv: Bliv helt uforpligtende oprettet som erhvervskunde. Bestil på webshoppen, skriv en mail på info@hngavekurve.dk eller ring på 22 29 33 48.Bliver du fast erhvervskunde hos os, får du automatisk 5% på alle dine bestillinger.Jeg tager altid imod både ris og ros - og lærer af alle mine kunder i bestræbelsen på at kunne yde det bedste. Så skriv endelig til mig på info@hngavekurve.dk med alt hvad du kunne have på hjertet. 

SIKKERHED: Det er sikkert at handle hos os. Vi trækker først pengene når vi har afsendt varen. Læs her om sikker nethandel: http://www.forbrug.dk/forbrugerombudsmanden/net-tjek/Når du handler med kort i vores butik, garanterer vi sikkerhed. Vi er godkendt af PBS International til handel med dankort/visa og Internationale kort. Data krypteres i kommunikationen mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen. Vi kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, men trækker beløbet fra din konto via et transaktionsnummer. Du hæfter ikke for betalinger, som er sket på internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

 

Sådan handler du i butikken:


Find den varer i butikken som du ønsker. Klik derefter på ikonet "info" hvis du ønsker mere information omkring varen, eller klik på varebilledet. Ønsker du at købe varen klikker du på ikonet " Bestil. Varen er derefter i varekurven, som du kan klikke frem ved at klikke nederst på venstre side. Derefter kan du fortsætte din søgning hvis du ønsker at handle mere. Du kan fortryde eller ændre dine varer i varekurven ved at klikke på slet til høre på din varelinie i varekurven, og derefter klikke på "opdater" Når du er klar til at afslutte din handel klikker du på ikonet "BESTIL" i din varekurv. Derefter kommer du til indtastning af dine kundeoplysninger. Klik videre og klik i det felt under dit ønskede kortbetaling. Godkend derefter ordren.ET vindue popper op med kortbetaling, og indtaster dine kortoplysninger. Klik derefter på ikonet "GODKEND". Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse via mail.

 

Personlige oplysninger


Ingen personlige oplysninger der registreres hos HN GAVEKURVE, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos HN GAVEKURVE.

Generelle oplysningerHN Gavekurve

Gaver, vin, spiritus, kaffe, te og delikatesser

27539513

Silkeborgvej 332, 8230 Åbyhøj

info@hngavekurve.dk

22293348

 

Betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Kontooverførsel

- Dankort/visa

- Dankort

- Masterkort

- Visa Elektron

- eDankort

- Erhvervsbetaling

- e-fakturering med EAN(Offeltlige)

Vi tager ikke gebyr.

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra HN Gavekurve anses for sket, når forbrugeren har fået

varen udleveret. Forsendelsen af varer sker så vidt med Post Danmark.Leverings tiden: 1 - 2 dage. Har du ønsket en dato indenfor vores åbningstider, leverer vi på denne dato.(dog ikke samme dag som bestillingen) Vi forsøger at opretholde dag til dag levering ved bestilling fra tirsdag til fredag. Mandag holder butikken lukket.

Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for 5 hverdage, bedes du venligst kontakte os på info@hngavekurve.dk.

Vi sender med Post Danmark, og der kan derfor ske forsinkelser fra Post Danmarks side vedr. leveringstiden.

Fragtpriser kr. 80,00 op til 5 kg. derefter kr. 120,00

Erhvervspakker kr. 65,00 op til 5 kg. derefter kr. 100,00

Risikoen for varer købt i HN Gavekurve overgår til dig som forbruger på

leveringstidspunktet

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@hngavekurve.dk eller telefon 22293348 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

                                                                                                                        

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 120,00

 

Varer undtaget fra fortrydelsesretten  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,


 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

HN GAVEKURVE,

SILKEBORGVEJ 332

8230 ÅBYHØJ.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, efter aftale.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

OBS: Der er tale om udvidelse af fristen på 14 dage, hvis varen skal bruges til gave. DVS. at du trygt kan købe dine gaver i god tid, da modtageren altid kan returnerer varen op til 14 dage efter han/hun har modtaget den.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

HN Gavekurve

Silkeborgvej 332

8230 Åbyhøj

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vedlæg ordrebekræftelse samt kontonummer.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos HN Gavekurve og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på http://www.hngavekurve er indehaver Helle Nederby.

 

Som registreret hos HN Gavekurve, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hngavekurve.dk 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Helle Nederby, info@hngavekurve.dk - telefon 22293348. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

 

 
Handelsbetingelserne er senest opdateret 08.08.2016